Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5811748

Публикувана на: 22.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 52000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЕКО АНТРАЦИТ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01546-2024-0002

„Изпълнение на консултантски услуги по ЗУТ – изготвяне на доклад за оценка за съответствие за издаване разрешение за строеж и упражняване на строителен надзор за оставащи дейности от работен проект за обект: „Проектиране и изпълнение на обект „Рудник „Елшица“ – Управление и пречистване на води и мониторинг“
Обществената поръчка чрез събиране на оферти с обява по ЗОП с предмет „Изпълнение на консултантски услуги по ЗУТ – изготвяне на доклад за оценка за съответствие за издаване разрешение за строеж и упражняване на строителен надзор за оставащи дейности от работен проект за обект: „Проектиране и изпълнение на обект „Рудник „Елшица“ – Управление и пречистване на води и мониторинг“ включва упражняване на консултантски услуги, съгласно чл. 166, ал. 1 от ЗУТ, чрез екип от правоспособни физически лица с доказан професионален опит и технически компетентности, необходими за упражняване на строителен надзор, в съответствие със законовите правомощия и задължения на консултанта, упражняващ строителен надзор на строеж. Основните задължения на консултанта са подробно описани в Техническата спецификация.
.

URL: https://app.eop.bg/today/368966

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД