Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5339803

Публикувана на: 24.11.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 19583.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СВИЛЕНГРАД

Уникален номер на поръчката: 00040-2023-0097

Изпълнението на предмета на поръчката включва избор на Изпълнител, който да извърши доставка, монтаж, тестване и пускане в експлоатация на климатици – шестнадесет идентични броя за кметствата на територията на община Свиленград, а именно: с. Капитан Андреево, с. Студена, с. Момково, с. Левка, с. Мезек, с. Сива река, с. Пъстрогор, с. Младиново, с. Чернодъб, с. Генералово, с. Мустрак, с. Райкова могила, с. Димитровче, с. Щит, с. Сладун, с. Маточина, инструктиране на място на крайните получатели за правилна експлоатация и поддръжка, както и предаване на крайните получатели на цялата документация, придружаваща доставените климатици. Подробна информация за видовете климатици и начина на изпълнение се съдържа в Техническата спецификация, част от документацията по обществената поръчка.
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както правата и задълженията на възложителя и на изпълнителя, са съгласно: Проекта на договор; Техническата спецификация; Техническото и Ценовото предложение на Изпълнителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/344811

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД