Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5303316

Публикувана на: 10.11.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 1500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ "СТЕФАН ЦАНОВ"

Уникален номер на поръчката: 02740-2023-0006

В обхвата на дейностите се включва Изготвяне на оценка на съответствието със съществените изисквания към строежите на инвестиционния проект на обекта:
Оценката за съответствие на инвестиционни проекти на обектите следва да се извърши като Комплексен доклад за съществените изисквания по чл. 169, ал. 1 и ал. 3 от ЗУТ, при спазване изискванията на чл. 142, ал. 5 от ЗУТ.
При извършване на оценка за съответствие на инвестиционния проект на обекта със съществените изисквания на строежите, Изпълнителят отговаря за спазване изискванията на чл. 142, ал. 5 от ЗУТ. В тази връзка оценката за съответствие обхваща проверка за съответствие с:
- Предвижданията на подробния устройствен план;
- Правилата и нормативите за устройство на територията;
- Изискванията по чл. 169, ал. 1 и 3 от ЗУТ;
- Взаимната съгласуваност между частите на проектите;
- Пълнотата и структурното съответствие на инженерните изчисления;
- Изискванията за устройство, безопасна експлоатация и технически надзор на съоръжения с повишена опасност, ако в обекта има такива;
- Други специфични изисквания към определени видове строежи съгласно нормативен акт, ако за обекта има такива;
- Изискванията за селективно разделяне на отпадъците, образувани по време на строително-монтажните работи и дейностите по разрушаване с цел осигуряване на последващото им оползотворяване, включително рециклиране и постигане на съответните количествени цели за оползотворяване и рециклиране;
Всички документи - графични и текстови, на съответния инвестиционен проект следва да бъдат подписани от съответния квалифициран специалист и от управителя на фирмата консултант, извършила оценката за съответствие. Докладът за оценка на съответствието за съответния инвестиционен проект се подписва от управителя на фирмата консултант и от всички квалифицирани специалисти, извършили оценката.
Изпълнителят следва да представи на Възложителя крайния продукт на български език, включващ изготвен Комплексен доклад оценка за съответствието със съществените изисквания към строежите за съответния инвестиционен проект в 4 (четири) оригинала и в 2 (два) екземпляра на електронен носител.
Така представената разработка се приема от Възложителя чрез подписване на съответен протокол за приемане на работата.

 

URL: https://app.eop.bg/today/342210

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД