Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5309117

Публикувана на: 13.11.2023

Краен срок: 23.11.2023

Прогнозна стойност: 52000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЕТСКА ГРАДИНА "НЕЗАБРАВКА" - гр. КРИЧИМ

Уникален номер на поръчката: 04758-2023-0001

В предмета на настоящата обществена поръчка са включени доставки на хранителни продукти за нуждите на Детска градина „Незабравка”.
Минималните характеристики, на които трябва да отговарят хранителните продукти предмет на доставката са подробно описани в техническата спецификация.
Предмета на поръчката включва всички дейности по доставката на хранителните продукти от изпълнителя франко склада на ДГ „Незабравка”. Приемането и прегледа на доставяните хранителните продукти се извършва на мястото на доставка.
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, правата и задълженията на Възложителя и на Изпълнителя, са съгласно документацията към обществената поръчка и проекта на договор, както и в съответствие с приложимата нормативна уредба.
Посочените в Техническата спецификация количества хранителни продукти са прогнозни и Възложителя си запазва правото да ги увеличава и/или намалява според необходимостта на детската градина, както и да не заяви целия асортимент и количества. В този смисъл Възложителят има право, в срока на действие на договора, да не заяви пълният му обем, както и да заявява доставки на хранителни продукти след достигане на посочените за тях прогнозни количества.
Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на предмета на поръчката е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация Приложение № 1, неразделна част от документацията за обществена поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/342368

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД