Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5759969

Публикувана на: 01.03.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: 7700.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КОСТЕНЕЦ

Уникален номер на поръчката: 00484-2024-0003

Изпълнението на дейностите по предоставяне на консултантски услуги, свързани с управлението на проект „Внедряване на мерки за енергийната ефективност в сградите на ОУ „Константин Костенечки“ село Костенец и ОУ „Христо Смирненски“ град Момин проход, община Костенец“ по Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG06RDNP001-7.020-0106-C01 от 08.01.2024 г. между ДФ „Земеделие“ и Община Костенец по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” от Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г. от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони”

Избраният изпълнител следва да извърши следните дейности в рамките на предмета на услугата:

  • Оказване на съдействие при изготвянето на документи за отчитане изпълнението на проекта, съгласно Условията за изпълнение на проекти по ПРСР за периода 2014-2020 г.
  • 2. Съдействие при провеждане на кореспонденцията, комуникацията и координацията между Възложителя и ДФЗ – РА и други заинтересовани страни във връзка с изпълнението, отчитането и разплащането на дейностите по проекта.
    3. Осигуряване на подкрепа и предоставяне на консултации на екипа за управление на проекта на община Костенец, във връзка с ежедневното управление, координация и изпълнение на дейностите по проекта.
    4. Проследяване и информиране на Възложителя за спазване на календарния график за изпълнението на проекта.
    5. Оказване на съдействие при изготвянето на документи, свързани с изпълнение и отчитане на дейностите по проекта, включително изготвяне на заявки за авансово и окончателно плащане, както и искания за финансиране на разходи за ДДС към заявките по проекта.
    6. Оказване на съдействие при корекции на документите, в случай на неодобрение от Възложителя и/или при отправени препоръки от страна на ДФЗ-РА.
    7. осъществява необходимия контрол и преглед на изпълнението на предвидените дейности в рамките на проекта, включително:
    7.1. контрол по изпълнението на предвидените дейности по проекта в съответствие с Договора за безвъзмездна финансова помощ и указанията на Управляващия орган;
    7.2. извършва необходимия текущ и периодичен преглед и контрол върху осъществяването на деиностите в рамките на проекта, като следи дали те се извършват в пълния им обем и с необходимото качество;
    7.3. съдейства на общинската администрация по отношение на организацията и координацията на изпълнението на проекта, в съответствие с приетата оферта, техническите спецификации;
    7.4. осъществява контрол и преглед на документацията при изпълнението на всеки етап от предвидените дейности в проекта;
    7.5. съдейства на Възложителя при проследяването на процесите във връзка с отстраняване на констатирани забележки и неизправности при осъществяване на проекта;
    8. предоставя юридически консултации по време на реализацията на проекта.
    Предметът на обществената поръчка е подробно описан в Раздел 1 - Техническа спецификация.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/364827

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД