Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5288526

Публикувана на: 02.11.2023

Краен срок: 14.11.2023

Прогнозна стойност: 48500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - СВ. ИВАН РИЛСКИ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00565-2023-0001

Обществената поръчка обхваща дейности по изработка, доставка, монтаж и гаранционна поддръжка на офис и болнично обзавеждане за нуждите на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД, град Дупница, съгласно техническа спецификация, изготвена от Възложителя и приложена към документацията за участие в процедурата. Срокът на изработка, доставка, монтаж на обзавеждането е по предложение на участника в календарни дни, като не може да бъде по-кратък от 5 дни и по-дълъг от 30 дни, считано от датата на влизане в сила на договора. Участникът следва да предложи гаранционно обслужване на предлаганото офис и болнично обзавеждане. Гаранционният срок е по предложение на участника в месеци, като не може да бъде по-кратък от 36 месеца и по-дълъг от 60 месеца от датата на доставката и монтажа.
Офертите на участниците за изпълнение на поръчката трябва да са в пълно съответствие с изискванията и техническите характеристики, посочени в спецификацията, изготвена от Възложителя. Материалът на изработеното обзавеждане следва да отговаря на европейските стандарти за качество - удостоверено чрез представяне на сертификат. Изработката на обзавеждането следва да позволява избор на цветова гама. Плащането се извършва в левове, по банков път, отложено, в срок до 60 календарни дни след доставката, монтажа и представяне на фактура и приемо-предавателен протокол. Крайната цена включва всички разходи до краен получател МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД, град Дупница.

URL: https://app.eop.bg/today/340557

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД