Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5314315

Публикувана на: 15.11.2023

Краен срок: 27.11.2023

Прогнозна стойност: 26530.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ГЕОРГИ СТРАНСКИ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00178-2023-0035

Процедура по реда на чл. 186 и сл. от  Закона за обществените поръчки за доставка на консумативи за електронож за операционен блок и консуматив за работа на система за кислородна терапия Airvo 2  за нуждите на "УМБАЛ - Д-р Георги Странски" ЕАД - гр. Плевен, съгласно техническата спецификация и условията на настоящата документация.
Пълното описание на предмета на поръчката и съответно на медицинските изделия, включени в обособените позиции са описани подробно по вид, количество и единица мярка в приложената към документацията Техническа спецификация – Приложение № 1.
Някои от обособените позиции, включват различен брой артикули, от консумативи определени по вид, размери, техническа съвместимост с наличната апаратура (в приложимите случаи), химически състав на материала, от който са изработени (в приложимите случаи), работни характеристики и параметри. Оферираните продукти, трябва да отговарят на данните от Техническата спецификация.
Всеки от участниците в процедурата може да оферира за една, няколко или всички  обособени позиции. Ако участникът подава предложение за някоя от обособените позиции, съдържащи отделни артикули, посочени в Приложение № 1, то той трябва да направи предложение за всички артикули, включени в същата.
Участникът следва да оферира всички артикула, съдържащи се в обособената позиция. Неоферирането на един или повече артикула, включени в състава на определена обособена позиция, е основание за отстраняване на участника от участие за съответната обособена позиция.
 

URL: https://app.eop.bg/today/342804

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД