Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5288412

Публикувана на: 02.11.2023

Краен срок: 13.11.2023

Прогнозна стойност: 43000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТОПОЛОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00721-2023-0022

„Доставка на съдове за битов отпадък“.
Доставка на нови и неупотребявани съдове за отпадъци за нуждите на община Тополовград. Законът за управление на отпадъците регламентира отговорността на кмета на общината да организира управлението на отпадъците образувани от бита на територията на съответната община. Ето защо да осигуряване на нуждите на населението на община Тополовград се открива настоящата обществена поръчка на стойност по чл.20, ал.3, т.2 от ЗОП.
Доставените съдове за отпадъци се приемат от община Тополовград с подписване на приемо-предавателен протокол.
Възложителят определя максимално допустим срок за доставка на нови и неупотребявани съдове за отпадъци за нуждите на община Тополовград – 30 календарни дни, считано от датата на подписване на договор.
Изискване на възложителя: приложена е техническа спецификация.
Ако някъде в техническата спецификация или документацията за обществена поръчка има посочен: конкретен модел, търговска марка, тип, патент, произход, производство или др., възложителят на основание чл.50, ал.1 от ЗОП ще приеме всяка оферта, когато участникът докаже с всеки относим документ, че предложеното от него решение отговаря по еквивалентен начин на изискванията, определени в техническите спецификации.
Изготвени са указания към участниците, образци и проект на договор, достъпни в профила на купувача на община Тополовград.

URL: https://app.eop.bg/today/340538

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД