Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5303165

Публикувана на: 10.11.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 69500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА "СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00393-2023-0009

Предмет на поръчката: „Избор на оператор за отпечатване и доставка на ваучери за храна за персонала на ДПБ Нови Искър със средства от фонд социално-битово и културно обслужване /СБКО/ за срок от дванадесет месеца, считано от датата на сключване на договора, съгласно чл. 293, ал. 1 от  КТ”.
            Сключването на договора не обвързва възложителя със задължителна заявка за цялата  прогнозна сума. Доставката на ваучери за храна за персонала на ДПБ Нови Искър със средства от фонд СБКО се извършва единствено и само при възникнала необходимост от възлагане на отпечатването им.
Източник на финансиране – средствата са осигурени от републиканския бюджет/бюджетна сметка на болницата/, средства от фонд социално-битово и културно обслужване /СБКО/. Заплащането ще се извършва по банков път.
            Приблизителна обща прогнозна стойност на обществената поръчка е  69500.00 лева без ДДС.
Място на доставяне – ваучерите следва да се доставят в град Нови Искър, ул."Христо Ботев" № 140 /административната сграда на болницата/.
            Участниците  в  процедурата  следва  да  прегледат  и  да  се  съобразят  с всички указания, образци, условия и изисквания, посочени в Документацията.
            Офертите се подават в запечатан, непрозрачен, с ненарушена цялост плик.
 

URL: https://app.eop.bg/today/342197

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД