Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5339872

Публикувана на: 24.11.2023

Краен срок: 04.12.2023

Прогнозна стойност: 163527.50 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА "АПОСТОЛ АРНАУДОВ"

Уникален номер на поръчката: 02649-2023-0001

Обхватът на обществената поръчка включва следните дейности:

Изпълнение на строително-ремонтни работи (СРР), включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на обществената поръчка, в съответствие с Техническите спецификации и количествените сметки.
Важно! Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към настоящата Документация Техническа спецификация.
 

  • Гаранционна отговорност за периодите на оферираните от Изпълнителя гаранционни срокове за отделните видове строително - монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ.
  • Изпълнение на строително-монтажни и ремонтни дейности. Обстоятелствата, свързани със започване, изпълнение и въвеждане в експлоатация (приемане) на СМР за всеки обект, ще се удостоверяват със съставяне и подписване от участниците в строителния процес на съответните актове и протоколи съобразно Наредба № 3/ 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството, на база изискванията на Възложителя, техническата спецификация и подробната одобрена количествено-стойностната сметка.

Техническото изпълнение на строителството трябва да бъде в съответствие с нормативните изисквания, с техническата спецификация на Възложителя, със спецификациите на вложените в строежите строителни продукти, материали и оборудване, както и с одобрената подробна количествено-стойностна сметка.  
Обособени позиции — не се предвиждат.
Предметът на поръчката не позволява разделянето на обособени позиции с оглед ефективна организация на изпълнението и постигане на качествени резултати. Всички дейности, които следва да се реализират в рамките на изпълнение на договора, са от такова естество и са взаимосвързани по начин и в степен, която при разделяне на позиции би довела до съществени затруднения за постигане на желания краен резултат. С оглед основната цел на закона за постигане на ефективност при разходване на публични средства, в случая се приема, че разделянето на обществената поръчка на обособени позиции не е целесъобразно.
 

URL: https://app.eop.bg/today/344591

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД