Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5337856

Публикувана на: 23.11.2023

Краен срок: 04.12.2023

Прогнозна стойност: 69990.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Военномедицинска академия

Уникален номер на поръчката: 00085-2023-0066

Доставка, монтаж, инсталация и гаранционна поддръжка на Устройство за централизирана система за електрозахранване  - 1брой
Финансовите средства за заплащане на доставката са целеви средства.
На основание чл. 114 от Закона за обществените поръчки, поради липса на осигурено финансиране при откриване на процедурата, Възложителят поставя изпълнението на договора под условие. В този случай всяка от страните може да поиска прекратяване на договора без предизвестие след изтичане на тримесечен срок от сключването му.
    Възложителят извършва 100 % авансово плащане от стойността на техниката в срок до 30 /тридесет/ дни, считано от датата на отправеното уведомително писмо за осигурен целеви финансов ресурс и след представяне от изпълнителя на следните документи: фактура, както и гаранция обезпечаваща в пълен размер авансовото плащане. 
    Гаранцията обезпечаваща авансовото плащане, в размера на авансовото плащане с вкл. ДДС, се представя в една от формите, посочени в настоящата документация. 
    Гаранцията обезпечаваща авансовото плащане се освобождава, в срок до 3 (три) дни след връщане или усвояване на аванса. Авансът се счита за усвоен след подписване на следните документи:
1)     Приемо-предавателен протокол за доставка на техниката с всички окомплектовки, сертификати, разрешения и инструкции за съхранение и експлоатация, подписан от двете Страни или упълномощени от тях лица на датата на доставката;
2)    Протокол за монтаж и инсталация на техниката, подписан от двете Страни или упълномощени от тях лица на датата на монтажа.

Таг: UPS

URL: https://app.eop.bg/today/344046

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД