Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5289713

Публикувана на: 03.11.2023

Краен срок: 15.11.2023

Прогнозна стойност: 65000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИНСТИТУТ ПО МОЛЕКУЛЯРНА БИОЛОГИЯ "АКАДЕМИК РУМЕН ЦАНЕВ"

Уникален номер на поръчката: 01149-2023-0003

Доставеното оборудване трябва да е фабрично ново, неупотребявано и произведено в съответствие с европейските норми за безопасност. Доставените към оборудването програмни продукти (пакети) трябва да са лицензирани. Оборудването трябва да бъде доставено окомплектовано с всички части, принадлежности и консумативи, необходими за правилната му работа и безпроблемна експлоатация. Предлаганото оборудване трябва да бъде с параметри идентични или по-добри от минималните изисквания на Възложителя, посочени в техническата спецификация.
Всички предложени от Участника технически характеристики, отнасящи се до минималните технически изисквания на Възложителя към съответните модули трябва да могат да бъдат постигнати с цялостната предложена конфигурация на оборудването без да е необходимо закупуване на допълнителни модули към оборудването, които не са включени в офертата.
 

URL: https://app.eop.bg/today/340741

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД