Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5315232

Публикувана на: 15.11.2023

Краен срок: 27.11.2023

Прогнозна стойност: 68000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ

Уникален номер на поръчката: 00258-2023-0047

Чрез настоящата обява за събиране на оферти се цели сключване на договори за застрахователни услуги, а именно предоставяне на застрахователна закрила върху имуществените и неимуществени интереси на Възложителя, чрез поемане на риск от настъпване на застрахователни събития, съгласно условията на настоящите указания за участие.
Настоящата обществена поръчка включва 3 обособени позиции, както следва:
1. Обособена позиция №1 "Сключване на застраховка "Каско " и "Злополука на местата" на автомобилите на МОСВ - ЦА"
В обхвата на обособена позиция № 1 се включва сключване на застраховка "Каско" и "Злополука на местата" на 29 броя моторни превозни средства (МПС) по списък (Приложение №1), определени по вид.
2. Обособена позиция № 2 "Сключване на застраховка "Гражданска отговорност на автомобилистите" за автомобилите на МОСВ - ЦА"
В обхвата на обособена позиция № 2 се включва сключване на застраховка "Гражданска отговорност на автомобилистите" на 29 броя моторни превозни средства по списък (Приложение №2), определени по вид.
3. Обособена позиция № 3 "Имуществено застраховане на сградите и имотите на МОСВ - ЦА, които са публична държавна собственост"
В обхвата на обособена позиция № 3 се включва имуществено застраховане на сгради, публична държавна собственост по списък (Приложение №3).

URL: https://app.eop.bg/today/340583

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД