Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5946837

Публикувана на: 05.04.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 76000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ - ПЛЕВЕН

Уникален номер на поръчката: 02776-2024-0001

Предмет на настоящата поръчка е избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Доставка на електрическа енергия и изпълнение функциите на координатор на стандартна балансираща група за нуждите на РЗИ - Плевен“.
С настоящата обществена поръчка РЗИ - Плевен, в качеството си на краен клиент, по смисъла на Закона за енергетиката, има за цел избор на:
1.         Доставчик на електрическа енергия за обектите, посочени в таблица в Техническата спецификация, представляващо неразделна част от настоящата документация и
2.         Координатор на стандартна балансираща група.
При изпълнение на поръчката следва да се извършва при необходимост енергиен мониторинг със собствени или наети средства за измерване и комуникация и да се представят на възложителя необходимите графици и справки.
Доставката на електрическа енергия трябва да бъде в съответствие с действащите нормативни документи: Закон за енергетиката (ЗЕ), Правилата за търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ) и Правила за измерване на количеството електрическа енергия (ПИКЕЕ).
Прогнозната консумация на електроенергия за две календарни години, общият разход и месечното потребление на електроенергия са посочени в таблица в Техническата спецификация.

URL: https://app.eop.bg/today/378230

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД