Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6003089

Публикувана на: 29.04.2024

Краен срок: 15.05.2024

Прогнозна стойност: 82860.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АГРАРНИ ТЕХНОЛОГИИ "ЦАНКО ЦЕРКОВСКИ"

Уникален номер на поръчката: 02421-2024-0001

Предмет на поръчката: „Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на интерактивен симулатор - тренажор за обучение на водачи на МПС категории „Ткт“ и „В“ по изграждане на Център за високи постижения в ПГАТ „Цанко Церковски” – гр. Павликени“.
            Поръчката включва доставка на:
            - симулатор - тренажор за обучение на водачи на МПС категории „Ткт“ и „В“ –               1 брой.
Правно основание:  Възложителят възлага настоящата обществена поръчка по реда на глава двадесет и шеста от Закона за обществени поръчки (ЗОП) на основание чл. 20, ал. 3, т. 2 от ЗОП – събиране на оферти с обява.
Срок за изпълнение на поръчката: Минималният срок за изпълнение да не е по-малък от 10 (десет) календарни дни, а максималният срок за изпълнение да не е по-голям от 120 (сто и двадесет) календарни дни, считано от получаването на заявката на Възложителя.
Място на изпълнение: ПГАТ „Цанко Церковски“, гр. Павликени.
Прогнозна  стойност: Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 82 860,00 /Осемдесет и две хиляди осемстотин и шестдесет/ лева без ДДС или 99 432,00 /Деветдесет и девет хиляди четиристотин тридесет и два/ лева с ДДС. От участие в поръчката се отстранява участник, който представи ценово предложение, което надвишава прогнозна стойност.
Финансиране: В изпълнение на проект BG-RRP-1.014-0002 „Изграждане на център за високи постижения в професионалното образование и обучение в ПГ по АТ „Цанко Церковски“, гр. Павликени“, по процедура BG-RRP-1.014 „Изграждане на центрове за високи постижения в професионалното образование и обучение“ по Механизма за възстановяване и устойчивост, финансирана по Стълб „Иновативна България“, Компонент 1 „Образование и умения“, Инвестиция 2 (C1.I2) „Модернизация на образователна инфраструктура“ от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ)

URL: https://app.eop.bg/today/383997

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД