Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5309018

Публикувана на: 13.11.2023

Краен срок: 27.11.2023

Прогнозна стойност: 24000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ЛОВЕЧ

Уникален номер на поръчката: 00218-2023-0006

Обществената поръчка е за доставка на медицински консумативи за нуждите на  Център за спешна медицинска помощ – Ловеч, за оказване на спешна медицинска помощ.
Видовете и формите са посочени в техническата спецификация, неразделна част от  документацията за участие.
Доставките следва да се извършват периодично, по заявки на възложителя /планови –  ежемесечни и спешни – при необходимост/, според конкретните нужди на възложителя.
Трябва да се доставят само медицински консумативи,  които са включени в списъка по чл. 1, т. 1 от Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия /ЗМИ/, за които няма регистрирани данни в Изпълнителната агенция по лекарствата /ИАЛ/ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните две години, както и за блокирани или изтеглени партиди през последните две години съгласно предоставена от ИАЛ информация; които се заплащат от обществен фонд в поне една от страните - членки на Европейския съюз. За съответствието с изискванията на чл. 34 от ЗМИ в срока на действие на договора за обществената поръчка и при нейното изпълнение, отговаря и следва да следи изпълнителят

URL: https://app.eop.bg/today/342345

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД