Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5301570

Публикувана на: 09.11.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 115000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: 200-ТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"

Уникален номер на поръчката: 05130-2023-0001

Предметът на поръчката включва строителство във връзка с изпълнение на конкретно определени видове строително-монтажни работи по интегриране на система за добавяне на водородно-кислородна смес към горивния процес на котелна инсталация в сградата на 200 ОУ „Отец Паисий“ с. Лозен, подробно изброени в количествената сметка, приложение към настоящата документация.
Видовете предписани работи и особеностите в обекта го квалифицират като строеж по смисъла на чл.147, ал. 2 от ЗУТ, за който не се изисква одобряване на инвестиционни проекти за издаване на разрешение за строеж.
В резултат на изпълнението на поръчката се очаква покривът на сградата да бъде приведен в по-добро техническо състояние за експлоатиране по предназначение. Точните количества и видове работи за изпълнение са индивидуализирани в приложената количествена сметка и изработената техническа спецификация за изпълнение на предмета на поръчката. Същите следва да се възприемат като неразделна част от настоящите указания.

 

URL: https://app.eop.bg/today/341899

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД