Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5984858

Публикувана на: 22.04.2024

Краен срок: 02.05.2024

Прогнозна стойност: 58334.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЕЛХОВО

Уникален номер на поръчката: 00660-2024-0010

Предмет на настоящата обществена поръчка е: „Доставка на два броя употребявани самосвали с тристранно разтоварване за нуждите на Община Елхово“
Срокът за доставка на 2 /два/ броя употребявани самосвала е по предложение на участника, като срокът не може да бъде по-дълъг от 10 календарни дни, считано от датата на сключване на договора.
Гаранционният срок за поддръжка е по предложение на участника, като не може да бъде по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на първоначалната регистрация в КАТ на самосвалите.
Доставените специализирани тежкотоварни автомобили (самосвали) следва да бъдат употребявани и да отговарят на следните минимални изисквания:

  • Да бъдат напълно функциониращи, технически обслужени и подготвени за работа;
  • Товарните автомобили следва да бъдат доставени до адреса на Възложителя - област Ямбол, гр. Елхово, ул. „Търговска“ № 13, като транспортните разходи по доставката на самосвалите са изцяло за сметка на Изпълнителя.

 


 

 

URL: https://app.eop.bg/today/381760

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД