Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5348831

Публикувана на: 28.11.2023

Краен срок: 08.12.2023

Прогнозна стойност: 166666.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Областна дирекция на МВР (ОДМВР) - Русе

Уникален номер на поръчката: 02945-2023-0003

Складът представлява черупкова стоманобетонова конструкция със застроена площ 1570 м2 и височина в най-високата точка 5м. Същият е разделен напречно през 22м. с четири тухлени преградни стени, като по този начин са обособени пет помещения. Върху цялата повърхност на черупковата стоманобетонова конструкция е монтирана покривна ламаринена обшивка, която с течение на времето се е компрометирала, като на места в складовите помещения се забелязват и следи от течове.
Предмет на поръчката е подмяна на съществуващата покривна ламаринена обшивка с нова обшивка от LT ламарина и направа на армирана бетонова настилка от двете страни по дължина на склада, осигурявайки по този начин безопасни условия за съхранение на предмети /веществени доказателства/ чрез качествено и законосъобразно изпълнение на СМР.
Срокът за изпълнение на СМР е не по-кратък от датата на откриване на строителна площадка и определянето на строителна линия и ниво с протокол Образец 2.

URL: https://app.eop.bg/today/344541

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД