Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5337957

Публикувана на: 23.11.2023

Краен срок: 04.12.2023

Прогнозна стойност: 68000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР

Уникален номер на поръчката: 01055-2023-0012

ОП № 1: Имуществата подлежащи на застраховане се намират на територията на 28 областни града. Обектите, където се съхраняват имуществата са охранявани със COT,  в София, Пловдив, Варна и Бургас има физическа охрана.
ОП № 2: Застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите“ - осигурява застрахователно покритие на имуществени вреди, причинени от трети лица, в т.ч. пешеходци, велосипедисти и други участници в движението по пътищата от пътни превозни средства на Агенция по геодезия, картография и кадастър (АГКК) и Застраховката „Злополука на местата в МПС“- осигурява застрахователно покритие на вреди за здравето на водача и пътниците в пътните превозни средства на АГКК на 53 броя МПС.
ОП № 3: Застраховката „Каско“ на 53 броя МПС - осигурява застрахователно покритие на имуществени щети вследствие на настъпването на застрахователно събитие с моторни превозни средства, собственост на АГКК, които застрахователят поема като свой риск.
ОП № 4: Групова рискова застраховка „Живот" на 450 служители на АГКК.

URL: https://app.eop.bg/today/340127

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД