Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5977676

Публикувана на: 18.04.2024

Краен срок: 07.05.2024

Прогнозна стойност: 78000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА - СТАРА ЗАГОРА

Уникален номер на поръчката: 00774-2024-0022

Обществената поръчка включва:

  • Доставка и предоставяне за ползване на 1 000 броя пластмасови компостери с обем от 700  ±  6 % литра. Доставката следва да се осъществи до всяко от населените места на Община Стара Загора по брой съгласно заявка на Възложителя. Доставката се удостоверява с двустранен приемо-предавателен протокол, подписан от Изпълнителя и Възложителя (кмет/кметски наместник на съответното населено място).
  • Гаранционно обслужване съгласно техническото предложение на Изпълнителя, но не по-малко от 12 месеца, който срок стартира от датата на подписване на приемо-предавателен протокол за приемане на доставката без забележки;
  • Реакция при сигнал за дефект на оборудването. Срокът за реакция е съгласно  техническото предложение на избрания Изпълнител, но не по-дълъг от 5 (пет) работни дни, считано от момента на получаване на сигнал за дефект на оборудването.

Доставките ще се извършват периодично, по населени места, след получаване на заявка от Възложителя чрез Възлагателно писмо. Срокът за изпълнение на заявките от всяко Възлагателно писмо е в зависимост от броя на заявените компостери: при заявка до 400 броя до 30 календарни дни; при заявка над  400 бр. до 60 календарни дни от датата на получаване на Възлагателното писмо. За едно населено място Възложителят има право да прави само една Заявка. Изпълнителят има право да достави на няколко транша заявените за доставка компостери от едно населено място по едно Възлагателно писмо в рамките на определения срок за доставка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/379560

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД