Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5308412

Публикувана на: 13.11.2023

Краен срок: 23.11.2023

Прогнозна стойност: 1722.47 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЕТСКА ГРАДИНА ЗОРА

Уникален номер на поръчката: 05076-2023-0001

В предмета на поръчката се включва доставка на хранителни стоки за нуждите на ДГ ”ЗОРА” гр. Ловеч, като отделните видове хранителни продукти са изчерпателно посочени в Приложения №№1-3, неразделна част от настоящата документация.
Хранителните продукти се доставят от обекти, регистрирани по Закона за храните /ЗХ/, като при транспортирането им се спазват изискванията, регламентирани в подзаконовите нормативни актове до склада на Възложителя.
Доставяните хранителни продукти задължително следва да отговарят на изискванията за безопасност и качество, регламентирани в европейското и националното законодателство.
Доставките се извършват от изпълнителя на обществената поръчка със собствен или нает транспорт за негова сметка до местонахождението на франко склада на възложителя.
Обемът на доставките на храните и хранителните продукти ще се извършва в зависимост от нуждите на Възложителя през периода на изпълнение на договора. Възложителят не поема задължение да заявява доставки на хранителни продукти и изделия в случай, че такава нужда не е конкретно възникнала. Изпълнителят по договора не може да претендира каквото и да е било обезщетение за това, че не са му възложени доставки.
Поръчката се изпълнява след отправена писмена заявка, в която са специфирани нужните хранителни продукти и изделия.
Изпълнителят е длъжен да изпълни точно заявените продукти, посочени в заявката, съгласно настоящата Техническа спецификация в качествено и количествено отношение.
 

URL: https://app.eop.bg/today/342346

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД