Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5289539

Публикувана на: 03.11.2023

Краен срок: 14.11.2023

Прогнозна стойност: 8620.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВИДИН

Уникален номер на поръчката: 00051-2023-0066

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Изработване и доставка на рекламни материали и сувенири за нуждите на Сектор „Протокол и връзки с обществеността“ в община Видин“. Избраният/избраните изпълнител/и трябва да извърши/ат дизайн, предпечат и дигитален печат на всички артикули, включени в предмета на поръчката.
Възложителят има право да възлага изработка и доставка на цялото количество от даден артикул, включен в предмета на обществената поръчка или на част от него. Изработката и доставката на отделните видове рекламни материали и сувенири ще бъдат възлагани с Възлагателно писмо, като има възможност с едно възлагателно писмо да бъде възложена изработката и доставката едновременно на няколко материала. Независимо от количеството възложени за изпълнение артикули, изпълнителят следва да изработи и достави възложеното в рамките на предложения срок за изработване и доставка на съответния възложен артикул, което е посочил в Техническото си предложение.
 При рекламните материали и сувенири, по отношение на които Възложителят е изисквал да имат лого, рекламен надпис или брандиране, текстът, който е необходим за изпълнението на тези дейности се подава от Възложителя с Възлагателно писмо. Изпълнителят трябва да предостави на Възложителя документ за характеристиката на материалите от производител.
 

URL: https://app.eop.bg/today/340178

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД