Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5963686

Публикувана на: 12.04.2024

Краен срок: 23.04.2024

Прогнозна стойност: 99998.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РУСЕ

Уникален номер на поръчката: 00115-2024-0016

Обществената поръчка включва: Доставка на домашни потреби за нуждите на Община Русе и второстепенните разпоредители, които не са самостоятелни юридически лица и не са възложители по ЗОП – приложение 1 - съгласно списък на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП.
В съответствие с разпоредбите на Закона за обществените поръчки процедурата е предназначена за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, тъй като обектът попада в обхвата на Списък на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП,  приет  с Решение № 591/18.07.2016г. на Министерски съвет, обн. в ДВ, бр. 67, от дата 26.8.2016 г. Тези лица (специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания) трябва да отговарят на условията в чл. 12, ал. 5 и ал. 6 от ЗОП.

В обществената поръчка могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лицата, регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.

Количествата на посочените артикули са прогнозни, приблизително необходими за една година и са съобразени със заложените бюджетни средства. Всяко посочване на стандарт, конкретен модел, източник или специфичен процес, търговска марка, патент, тип или конкретен произход или производство да се чете „или еквивалент“.
Възложителят си запазва правото да увеличава или намалява количествата, според необходимостта на обслужваните обекти, както и да не заяви целия асортимент, според конкретните (специфични) нужди на всяка структура.
СРОК НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА – една година, считано от влизане в сила на договора.
Срокът за изпълнение на доставките е по предложение на участниците, като минимумът е един работен ден, а максимумът е до пет работни дни, след подаване на заявка от съответния заявител.
Участник, който предложи срок по-кратък от един работен ден или по-дълъг от пет работни дни ще бъде отстранен от участие в поръчката, поради несъобразяване с предварително обявените условия на възложителя

URL: https://app.eop.bg/today/372219

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД