Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5977618

Публикувана на: 18.04.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 75991.26 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ"

Уникален номер на поръчката: 03397-2024-0001

Предмет на поръчката: Изпълнение на строително-монтажни работи на обект: „Изграждане на нова баскетболна площадка в двора на  ОУ „Свети Свети Кирил и Методий” гр. Чирпан“.
ОУ „Свети Свети Кирил и Методий” гр. Чирпан има изготвен инвестиционен проект за благоустрояване на спортната площадка.
Целта на проекта за изграждане на  спортната площадка е във връзка с подобряване на условията за провеждане на учебните часове по физическо възпитание и спорт на открито за пълноценно упражняване на спортните дейности в училище, като предпоставка за разширяване на обхвата и оптимизиране на двигателния режим на учениците.
Техническият проект е разработен в следните проектни части:, „Пътна“, „Геодезия” и и издадено разрешение за строеж № 7 от 04.01.2024 г. Категория на обекта съгласно чл.137, ал. 1 точка 3, буква „в” от ЗУТ и чл.6м, ал.3, т.4 от Наредба №1 от номенклатурата на видовете строежи на МРРБ – трета.
Предметът на поръчката, включва изпълнението на следните дейности:

  • Преди разкриване на строителната площадка изпълнителят е длъжен да изготви План за безопасност и здраве (ПБЗ) и План за управление на строителните отпадъци (ПУСО) с цел разкриване на строителната площадка:
  • Изготвяне на План за безопасност и здраве (ПБЗ) в съответствие с изискванията на Наредба № 2 от 22.03.2004 г. за минималните изисквания за ЗБУТ при извършване на СМР, изготвен от проектант с Удостоверение за пълна проектантска правоспособност от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране.

-   Изготвяне на План за управление на строителните отпадъци (ПУСО) в съответствие с изискванията на Закона за управление на отпадъците и Наредба за управление на строителните отпадъци и за влагане на рециклирани строителни материали. ПУСО да бъде изготвен от проектант, притежаващ Удостоверение за пълна проектантска правоспособност от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране.
- Изпълнение на строително-монтажни работи по основно обновяване на съществуваща спортна площадка в двора на ОУ „Свети Свети Кирил и Методий”, гр. Чирпан;
- Изготвяне на екзекутивна документация, в съответствие със ЗУТ и кадастрални заснемания на целия обект.
 

URL: https://app.eop.bg/today/381090

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД