Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5791160

Публикувана на: 14.03.2024

Краен срок: 26.03.2024

Прогнозна стойност: 37693.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Военна академия "Г. С. Раковски" - гр. София

Уникален номер на поръчката: 00063-2024-0005

Дейностите свързани с предмета на поръчката са извършване на строително-монтажни и ремонтни работи (СМРР) на фасадите (вътрешен двор) на сграда ‘‘Киносалон и библиотека‘‘ на Военна академия „Г. С. Раковски”.
Изпълнението на поръчката включва: строително-монтажни и ремонтни работи (СМРР) на фасади; монтаж и демонтаж на фасадно скеле; демонтажни/монтажни работи на облицовки на стени, в това число: демонтаж на подкожушена вароциментова мазилка по цокъл, страници, фасада, стрехи и козирки; поставяне на армираща стъклофибърна мрежа по цокъл; монтаж на предпазни ъглови профили с мрежа; демонтаж на стара хидлоизолация по стрехи и козирки; направа на замазки за наклон над стрехи и над козирки; битумна хидроизолация със защитна посипка; поставяне на универсален грунд по стрехи фасада, по фасадни стени; изкърпване на стени, страници прозорци, стрехи и козирки по фасада с варо-циментова хастарна мазилка; направа на тераколна шпакловка по стрехи и тавани на козирки; поставяне на водоотблъскваща, дишаща, еластична мазилка по фасадни стени, стрехи фасада, цокъл на сграда и тавани козирки; демонтаж на стара дървена дограма; доставка и монтаж на PVC дограма и врати; обръщане около нова дограма с гипсокартон, варо-циментова мазилка, шпакловка и латекс; поставяне на фина шпакловка стукопласт по стени около прозорци; поставяне на грунд и латекс.
Всички дейности, свързани с изпълнението на поръчката, следва да се изпълнят съгласно техническата спецификация за „Строително-монтажни и ремонтни работи на фасадите (вътрешен двор) на сграда ‘‘Киносалон и библиотека‘‘ на Военна академия „Г. С. Раковски”, гp. София.
 

URL: https://app.eop.bg/today/365608

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД