Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5303248

Публикувана на: 10.11.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 126650.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЕТРИЧ

Уникален номер на поръчката: 00212-2023-0045

Обхватът на обществената поръчка за обекта включва:

  • Проектиране;
  • Извършване на строително-монтажни работи, включващи всички дейности, заложени по всички части в разработеният Технически проект;
  • Упражняване на авторски надзор по време на СМР.

Разглежданите улици попадат във второстепенната улична мрежа и се определят като улици VI клас – обслужваща улица, съгласно чл.16, ал.1, т.1 от Наредба РД – 02 – 20 – 2 от 20.12.2017г. за планиране и проектиране на комуникационно – транспортна система на урбанизираните територий. В тази връзка категорията на обекта следва да се определи като IV, съгласно чл.137, т.4, буква „а” от ЗУТ.
Улиците са с трошено-каменна настилка, с приблизителни дължини съответно:
-           ул. Бялата чешма – 190 м`;
-           ул. Антон Попов – 95 м`.
Съществуващите бордюри на улица Антон Попов са в добро състояние и няма да се подменят с нови. На ул. Бялата чешма в едни участъци съществуващите бордюри също са в добро състояние и ще се запазят, а в други, където липсват или са в лошо състояние, трябва да се предвидят нови.
Цел на проектната разработка е да се предложи решение за реконструкцията на уличното платно, с което да се преустанови процеса на разрушаването и да се гарантира носимоспособността, равността и отводняването им от повърхностните води. С реализацията се цели подобряване на транспортно – експлоатационните качества на настилката, с оглед осигуряване на условия за безопасно движение и подобряване на уличната инфраструктура.

URL: https://app.eop.bg/today/342092

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД