Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5303249

Публикувана на: 10.11.2023

Краен срок: 27.11.2023

Прогнозна стойност: 204000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2023-0039

      Обект на настоящата обществена поръчка е изпълнение на строителни и монтажни работи по чл. 3, ал. 1, т. 1, б. „а“ от Закона за обществени поръчки (ЗОП), свързани с изпълнението на аварийни и текущи ремонти и строителнo-монтажни работи (СМР) за поддръжка сгради на УМБАЛ „ПРОФ. Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ“ АД, включващ изпълнението на очаквани видове работи, подробно описани в техническата спецификация на видовете строително-монтажни работи, както и  гаранционна отговорност за изпълнените строителни и монтажни работи.  Конкретните стойности на изпълняваните видове и количества СМР се определят въз основа на предложените от Изпълнителя цени, посочени в ценовото му предложение – Приложение №3, приложение към документацията за обществената поръчка.  
     При възникване на видове работи, извън посочените в техн. спецификация, единичните цени следва да се докажат с анализи, формирани на база на показателите за ценообразуване от офертата на участника и фактури за материалите, като същите се съгласуват и одобряват от възложителя.
     Настоящата обществена поръчка не се разделя на обособени позиции.
     Мястото за изпълнение на поръчката са сгради на УМБАЛ „ПРОФ. Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ“ АД,  находящи се в гр. Стара Загора на административен адрес град Стара Загора, ул. „Генерал Столетов“ № 2;
      Срокът за изпълнение на предмета на поръчката е до 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписване на договора и получено от изпълнителя възлагателно писмо или до изчерпване на бюджетните средства на Възложителя, предвидени за насточщата поръчка.
Максималната прогнозна стойност на обществената поръчка е 204 000,00 лева без ДДС.  
    

 

URL: https://app.eop.bg/today/342117

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД