Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5812009

Публикувана на: 22.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 33000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00858-2024-0004

Обхватът на поръчката включва избор на доставчик за доставка на почистващи и хигиенни материали за нуждите на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски" и филиалите в гр. Смолян и гр. Кърджали, съгласно съдържанието на техническата спецификация, а именно:
1. Препарат за съдове, почистващ мазнини и други замърсявания. Съставки: Вода; натриев лаурет сулфат; натриев хлорид; лаурамин оксид; парфюм; Съполимер на стирен/акрилати; Тетранатриев EDTA; Hexyl Cinnamal; Бензизотиазолинон; Метилизотиазолинон. Разфасовка 500 мл.
Бр. 480
2. Чували, полипропиленови (плетени,сезалови)  с размери 60*100
Бр. 500
3. Препарат за почистване на санитарен фаянс, киселинно почистващ препарат на базата на солна киселина. Да премахва ръжда. Разфасовка  1,00 л., Бр. 750
4. Препарат за почистване на бели дъски, 125 мл спрей с помпичка; съдържание: нейоден танзид < 5%, дибромоди нитропропанол, метилизотиазолинон, Бр. 200
5. Кофа с изстисквачка,пластмасова кофа с преграда за изстискване на парцал с обем 10-12 л., Бр. 150
6. Кош, пластмасов. без капак, кръгъл, височина 30 см., Бр. 150
7. Кош за WC, пластмасов, с капак, вътрешен кош и педал за отваряне. Вместимост мин. 5 л. Бр. 100
и други.
Подробно описание на видовете, прогнозните количества и изискванията към почистващите и хигиенни материали се съдържа в Техническа спецификация, неразделна част от документацията на обществената поръчка.
ВАЖНО! Обществената поръчка е запазена от възложителя за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, на основание чл. 12 от ЗОП, предвид това, че артикулите са включени в Списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, утвърден с РМС № 591/18.07.2016 г.
При възлагане на обществената поръчка, която е запазена от възложителя, могат да участват лица, при условие че най-малко 30 на сто от списъчния им състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. Лицата по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на конкретната процедура за възлагане на обществена поръчка (чл. 12, ал. 5 от ЗОП). Специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания могат да участват в обществената поръчка, при условие че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания (чл. 12, ал. 6 от ЗОП). При определянето на ресурса по чл. 12, ал. 6 от ЗОП в обема на собствения ресурс се включват необходимите разходи за суровини и материали, енергия, горива, водоснабдяване, лицензи и други подобни, независимо че доставчиците им не са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. Не е налице изпълнение на дейности със собствено производство или ресурс, когато специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания предоставят на възложителя без съществена допълнителна преработка стоки, доставени от други лица.
В процедура за възлагане на запазена поръчка могат да участват и други заинтересовани лица. Когато в процедура са подадени оферти както от лица, за които тя е запазена, така и от други лица, първо се разглеждат офертите на лицата, за които обществената поръчка е запазена. Офертите на останалите лица се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лица, за които обществената поръчка е запазена.

URL: https://app.eop.bg/today/371930

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД