Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5294815

Публикувана на: 07.11.2023

Краен срок: 21.11.2023

Прогнозна стойност: 67000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - СВ. ИВАН РИЛСКИ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00565-2023-0002

Предмет на поръчката е доставка, монтаж и гаранционна поддръжка на медицинско оборудване за нуждите на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД, съгласно техническа спецификация, приложена към документацията за участие в процедурата. Медицинското оборудване включва следните компоненти:
1. Болнично механично легло – 46 броя
2. Реанимационно електрическо легло – 4 броя
3. Болнично шкафче – 48 броя.
Медицинското оборудване следва да е в пълно съответствие с изискванията и техническите характеристики, посочени в спецификацията, изготвена от Възложителя.
Участниците подават само една оферта за комплексно изпълнение на поръчката, като не се допуска представяне на варианти. Договорът ще се сключи за период от 12 месеца, като изпълнението се осъществява след писмена заявка, в зависимост от потребностите на Възложителя. Срокът за доставка на оборудването е по предложение на участника в календарни дни, не по-дълъг от 20  (двадесет) календарни дни, считано от подаване на писмена заявка. Лечебното заведение няма задължение за закупуването на медицинското оборудване, предмет на настоящата процедура.
Срокът за реакция при повреда е по предложение на участника в часове, не по-дълъг от 24 часа от получаване на уведомление от страна на Възложителя. Участникът следва да предложи гаранционно обслужване на медицинското оборудване. Гаранционният срок е по предложение на участника, в месеци, като не може да бъде по-кратък от 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на приемо-предавателния протокол за извършена доставка и монтаж.
Плащането се извършва в левове, по банков път, отложено, в срок, предложен от участника, но не по-кратък от 60 календарни дни след представяне на писмена заявка, фактура, гаранционна карта и приемо-предавателен протокол с отразени дейности по доставка и монтаж. Крайната цена включва всички разходи до краен получател МБАЛ „Свети Иван Рилски” ЕООД, град Дупница. Към техническото си предложение всеки участник следва да приложи следните документи, които са неразделна негова част:
1. Технически документи, брошури и каталози, от които да са видни параметрите на предлаганото от участника медицинско оборудване и тяхното съответствие с изискванията на Възложителя, изброени в техническата спецификация
2. Ръководство за употреба на български език
3. Заверено от участника копие на оторизационно писмо от производителя на медицинското оборудване или негов оторизиран представител с правото участникът да търгува с негови продукти. Оторизационно писмо не се изисква само в случаите, когато участникът и производителят са едно и също лице.

URL: https://app.eop.bg/today/341390

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД