Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5320568

Публикувана на: 17.11.2023

Краен срок: 27.11.2023

Прогнозна стойност: 48350.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ ПО ГОРИТЕ - ВАРНА

Уникален номер на поръчката: 00241-2023-0003

Доставка на 1 /един/ брой автомобил, среден клас, за нуждите на Регионална дирекция по горите - Варна, съгласно изискванията на възложителя, посочени в техническата спецификация, включително осигуряване на неговото гаранционно сервизно обслужване. Обхватът и изискванията към изпълнението на доставката, както и към техническите характеристики на автомобила са подробно описани в Техническата спецификация.

Доставката на автомобила следва да се извърши в срок, не по-малък от 90 (деветдесет) дни и не по-дълъг от 180 (сто и осемдесет), считано от датата на подписване на договор за възлагане на обществена поръчка.

Участникът трябва да осигури гаранция срещу поява на фабрични дефекти минимум 60 (шестдесет) месеца или 100 000 (сто хиляди) километра, според това кое от двете обстоятелства настъпи първо.
Участникът трябва да осигури гаранция срещу дефекти по лаковото покритие в продължение на минимум 36 (тридесет и шест) месеца, независимо от пробега в километри.
Участникът трябва да осигури гаранция срещу пробив от ръжда в продължение на минимум 60 (шестдесет) месеца, независимо за пробега в километри.
В Техническото си предложение участникът следва да опише дейностите, представляващи гаранционна поддръжка и ангажиращи негова гаранционна отговорност, както и да посочи условията (гаранционните условия) за тяхното реализиране.
Всички разходи по отстраняването на гаранционни дефекти (чрез отстраняване на гаранционен проблем, извършване на ремонт и/или замяна на дефектирали части и устройства), както и транспортирането на автомобила от местоположението му при възложителя до сервиз и обратно по време на предложения гаранционен срок, са за сметка на изпълнителя.
За начало на гаранционния срок се счита датата на предаването им, която се установява от приемо-предавателния протокол.
По време на гаранционния срок и при реализиране на гаранционната си отговорност, Участникът следва да осигури влагането само на оригинални резервни части. Гаранцията на вложените части и гаранцията на реализирания гаранционен ремонт следва да бъде минимум 12 (дванадесет) месеца.
Участникът следва да предложи срок за отстраняване на гаранционния дефект, който не може да бъде по-дълъг от 30 (тридесет) дни при получена рекламация относно възникване на гаранционно събитие, в който на свой риск и за своя сметка да извърши ремонт и/или да замени дефектните части, възли и/или агрегати с нови.
Участникът следва да предложи срок не по-дълъг от 70 (седемдесет) дни за доставяне на ново МПС от същия вид, качество и технически параметри за своя сметка, считано от момента, в който се установи невъзможността за отстраняване на гаранционния дефект. Участникът следва да потвърди, че за новодоставения лек автомобил се установява нов гаранционен срок, еднакъв на този, предложен в офертата.


Дейностите по гаранционната поддръжка и гаранционното сервизно обслужване следва да бъдат извършвани в сервиз на изпълнителя или в негови оторизирани сервизи на територията на Република България.


Прогнозната стойност на обществената поръчка е 48 350 (четиридесет и осем хиляди триста и петдесет) лева без ДДС и включва всички разходи и възнаграждения на изпълнителя за изпълнение на предмета на настоящата поръчка

 

URL: https://app.eop.bg/today/343519

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД