Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5289711

Публикувана на: 03.11.2023

Краен срок: 17.11.2023

Прогнозна стойност: 231500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ШУМЕН

Уникален номер на поръчката: 00138-2023-0069

Предмет на настоящата обществена поръчка са строително монтажни работи – реконструкция на съществуваща водопроводна мрежа: уличен водопровод по ул. „Георги Сава Раковски“ и сградни водопроводни отклонения, в участъка от кръстовище с ул. “Райна Княгиня“ до входа на парк „Кьошковете”, ПИ с идентификатор 83510.676.392, чрез използване на технологията  “pipe bursting” („пайп бърстинг“), общинска собственост,  на територията на Община Шумен.
Неотложната реконструкция се налага като резултат от направено обследване и регистриране на чести водопроводни  аварии по водопроводната мрежа, която е с изтекъл експлоатационен срок, разположена по ул. „Г. С. Раковски“ в участъка от кръстовището с ул. “Райна Княгиня“ до входа на парк „Кьошковете”.
 С изпълнението на предвидените СМР ще се постигне повишаване качеството на услугите, предлагани от ВиК оператора и намаляване загубите на питейна вода.
Участниците в обществената поръчка следва да прегледат и да се съобразят с всички указания, образци, условия и изисквания на Възложителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/340628

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД