Удължаване на срока

Обявлението е в архива.
5797456

Публикувана на: 18.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - .info

УДЪЛЖЕН Е СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16:00ч. НА 25.03.2024г.

ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

 

ПОКАНА

За избор на подизпълнител и/или трето лице за участие в поръчка с Възложител Община БУРГАС и предмет:

„Изпълнение на СМР за реконструкция и модернизация на приоритетни участъци от водопроводната мрежа, в едно със сградни водопроводни отклонения и изграждане на битова канализационна мрежа, в едно със сградни канализационни отклонения в кв. Рудник, гр. Бургас“ в две обособени позиции: ОП 1: Изпълнение на СМР за реконструкция на Гл. клон 1 и III, клон 2, 4 и 6 от водопроводната мрежа и частично изграждане на битовата канализационна мрежа с КПС в кв.47 ПИ ХLІІІ, кв. Рудник, гр. Бургас; ОП 2: Изпълнение на СМР за реконструкция на Гл. клон II, клон 33, 34 и 49 от водопроводната мрежа и доизграждане на битовата канализационна мрежа в кв. Рудник, гр. Бургас“

 

 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

„Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители и/или трети лица в обявената от Община Бургас открита процедура по ЗОП с предмет: „Изпълнение на СМР за реконструкция и модернизация на приоритетни участъци от водопроводната мрежа, в едно със сградни водопроводни отклонения и изграждане на битова канализационна мрежа, в едно със сградни канализационни отклонения в кв. Рудник, гр. Бургас“ в две обособени позиции: ОП 1: Изпълнение на СМР за реконструкция на Гл. клон 1 и III, клон 2, 4 и 6 от водопроводната мрежа и частично изграждане на битовата канализационна мрежа с КПС в кв.47 ПИ ХLІІІ, кв. Рудник, гр. Бургас; ОП 2: Изпълнение на СМР за реконструкция на Гл. клон II, клон 33, 34 и 49 от водопроводната мрежа и доизграждане на битовата канализационна мрежа в кв. Рудник, гр. Бургас“.

Потенциалните подизпълнители и/или трети лица е необходимо да покриват критериите за подбор спрямо дела за участие изразено в процентно отношение, и изискванията на Възложителя – Община Бургас обявени на следния линк: https://app.eop.bg/tender/360916/supplier

  Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, дейностите, които искат да изпълняват, човешките ресурси и опит в изпълнението на дейностите, сходни с предмета на процедурата и съгласно изискванията на Възложителя – Община БУРГАС. Всички участници следва да отговарят на изискванията за подбор по поръчката, включително професионален опит, вписвания в професионален регистър и да прилагат система за управление на качеството БДС EN ISO 9001 и система за опазване на околната среда, сертифицирана съгласно стандарт БДС EN ISO 14001:2015 с обхват, приложим към предмета на поръчката.

  За доказване на тези изисквания заедно с офертата следва да представят списък на изпълнени дейности /строителство идентично или сходно с предмета на поръчката/ и/или съответни копия на документи, удостоверяващи критериите за подбор по поръчката.

Към заявлението се прилага попълнено Техническо предложение и Ценово предложение,  съгласно изискванията и документацията за участие на Възложителя (Община „Бургас“) и съобразно вида и дела на участие, което предлага подизпълнителя и/или третото лице в процентно изражение.

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a ценовото предложение в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

 

           СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявленията и ценовите предложения, се представят в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАДна адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 15.03.2024 г.

СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ Е УДЪЛЖЕН ДО 16:00ч. НА 25.03.2024г.

Документи:

  ПОКАНАcor.pdf
Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД